AUTOMATISCHE BIJVULLING

Automatische bijvulling voor luxe zwembaden

Een zwembad is een geweldige investering, maar het kan een hoop werk zijn om het schoon en gevuld te houden met water. Gelukkig bestaat er zoiets als automatische bijvulling: een systeem om het waterniveau van een zwembad of buffertank op peil te houden.

Het Verlicon automatisch bijvulsysteem regelt alles voor u, zodat uw zwembad altijd klaar is voor gebruik.

Eau’rigine automatisch bijvulsysteem

Met Verlicon hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over een tekort aan water of een overvol zwembad. Ons systeem is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, zodat u ontspannen van uw zwembad kunt genieten zonder gedoe.

Wij beschikken over de klassieke systemen met vlottertjes en over het innovatieve Eau’rigine bijvulsysteem.

Hoe werkt het?

Het Verlicon-bijvulsysteem werkt met slechts 1 meeteenheid die toelaat oneindig veel contacten te sturen. Deze meeteenheid geeft op een digitale display de diepte van het zwembad en of de buffertank weer. Zo kunnen we de automatische bijvuldop sturen, een alarmmelding doorsturen bij te hoog niveau, de pomp laten uitvallen bij te laag niveau, enz. De mogelijkheden zijn praktisch oneindig.

Redenen voor automatische bijvulling

Het is belangrijk uw zwembad steeds gevuld te houden met water. Niet alleen maakt dit het zwembad aantrekkelijker om naar te kijken, maar het helpt ook om de watertemperatuur gereguleerd te houden. Een traditionele manier om een zwembad te vullen is met behulp van een tuinslang, maar dit kan erg tijdrovend en arbeidsintensief zijn. Als u op zoek bent naar een efficiëntere manier om uw zwembad bij te vullen, dan kunt u overwegen te investeren in een automatisch bijvulsysteem.

Voordelen automatisch bijvulsysteem zwembad

  • Het is makkelijker dan het handmatig moeten bijvullen van uw zwembad.
  • Het helpt uw zwembad op het juiste niveau te houden, wat verdamping voorkomt en water bespaart.
  • Het vermindert de tijd die u kwijt bent aan het onderhoud van uw zwembad.
  • Het vermindert de kans dat uw pomp zonder water komt te zitten en beschadigd raakt

Twijfel niet contact met ons op te nemen voor meer info of een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.