AUTOMATISCH STOFZUIGERSYSTEEM

Automatische stofzuiger systemen voor uw luxe zwembad

Vuil hoopt zich vaak op in een zwembad en moet regelmatig worden verwijderd om uw zwembad helemaal proper te houden. Dit kan met een automatisch stofzuigersysteem van Eau’rigine.

Het probleem met conventionele zwembadreinigers

Heel wat zwembaden hebben een originele vorm die afwijkt van de standaarden. Door deze ‘afwijkende’ vormen, geraken veel conventionele zwembadreinigers niet overal even goed bij, denk bijvoorbeeld aan stofzuiger robots die over de bodem van het zwembad bewegen en het vuil (zoals zand of bladeren) moeten opzuigen. Vaak blijft er heel wat vuil liggen en hoopt het zich op in hoekjes.

Waarom een Eau’rigine stofzuiger systeem?

Met een Eau’rigine systeem, dat steeds uiterst eenvoudig te bedienen is, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Als het ontwerp en de installatie van de constructie correct zijn uitgevoerd (wat wij u uiteraard kunnen garanderen), neemt het systeem al het schoonmaakwerk voor zijn rekening, zonder dat u er iets van merkt. Zo krijgt vuil niet de kans zich op te hopen op de bodem of in hoekjes van uw zwembad.

Doordat onze systemen worden ingebouwd, reinigen ze alle soorten zwembaden grondig, met ook nog eens een laag energieverbruik.

Voordelen

Naast een grondige reiniging van het zwembad, zorgen systemen waarmee wij werken er ook voor dat chemicaliën doeltreffender werken, aangezien ze gelijkmatiger over het water worden verdeeld. Ook de verwarmingskosten worden verlaagd, omdat warm water kan worden toegevoerd via de onderste sproeiers om een gelijkmatigere verdeling van de watertemperatuur te bereiken.

  • Eenvoudig te bedienen
  • Vuil hoopt zich niet op
  • Geschikt voor elk zwembad
  • Chemicaliën werken beter en worden beter verdeeld over het water
  • Verlaagde verwarmingskosten
  • Gelijkmatige verdeling watertemperatuur

Klik hier voor meer info over de automatische stofzuiger systemen waarmee Eau’rigine werkt.

Twijfel niet contact met ons op te nemen voor meer info of een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.