JET-STREAM

Meer fun en genot met een jetstream

Zwem in stijl met een van onze luxe jetstream zwembaden.

Met een verscheidenheid aan maten en vormen om uit te kiezen, hebben wij het perfecte zwembad voor uw wensen. Ontspannen in de zon op een warme dag of met een verfrissende duik in het koele water van uw zwembad. Wat u ook kiest, u zult blij zijn met een Verlicon jetstream zwembad in uw achtertuin.

Eau’rigine jetstream

Het Verlicon jetstream-zwembad is uitgerust met een automatisch filtersysteem, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om uw zwembad schoon en gezond te houden. De installatie van een jet-stream kan een nieuw niveau van opwinding en gemak toevoegen aan uw zwem ervaringen.

Waarom een zwembad met jet-stream?

Op zoek naar een manier om uw zwemervaring naar een hoger niveau te tillen en nog meer plezier te halen uit uw zwembad? Dan is een jet-stream het antwoord op uw vraag. Hier zijn vijf goede redenen om een jet-stream te installeren in uw huidige of nieuwe zwembad:

  • Verhoogde snelheid en kracht: een jet-stream kan de snelheid en kracht van uw zwemslagen verhogen, waardoor het gemakkelijker wordt om door het water te bewegen.
  • Het kan helpen de zwemtechniek van uzelf of van uw kinderen te verbeteren door weerstand te bieden waartegen er gezwommen moet worden
  • Een jet-stream is geweldig voor fitness-workouts in uw eigen zwembad
  • De jets kunnen een massagebehandeling geven aan vermoeide spieren na een lange dag zwemmen of zonnebaden.
  • Zwemmen in uw zwembad wordt gewoon nog leuker

Twijfel niet contact met ons op te nemen voor meer info of een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis.